Ny Mor – Sjove ting du kan lave med din baby her til sommer – del 1

Sjove ting du kan lave med din baby her til sommer:

At blive mor er utroligt glædeligt, men lad os indse det: Det kan undertiden være direkte kedeligt for jer begge. Så i de følgende blogindlæg vil vi komme med gode ideer til mor og barn, og lad så de gode tider begynde.

Hvis du er en nybagt mor, er du sandsynligvis blevet “fanget” indenfor hjemmets 4 vægge, ammende med nogle få timers søvn, udendeligt forbrug af bleer og følelsen af træthed og kærlighed. Når så muligheden opstår for lidt action, så er det bare ikke altid muligt. Selvom det, at have en lille baby måske får dig til at føle dig lidt overvældet og frakoblet omverdenen, er de gode nyheder, at de fleste nyfødte er meget bærbare/flytbare/mobile – kald det hvad du vil. Hvis du fanger den lille i en af ​​de lange lure, kan du dybest set gøre en hel masse. Her er nogle fantastiske ting du kangøre med din nyfødte baby hele året.

Tag på skovtur:

Tag en tur til din lokale park med et tæppe og frokost. Lad din baby føle græsset kildrer mellem hans eller hendes fødder, og lad ham/hun ligge på dit skød og se bladene risle i vinden. Selvom din baby er for ung til at spille med en bold, vil din baby elske at se andre spille. Frisbee-spil, cykler, hunde, fugle og egern er alle fem-stjernet underholdning.

Leave a Comment